МВР

ОД Габрово

 

18 декември 2019

Национален конкурс за рисунка "Аз и Детското полицейско управление"

На 17 декември се проведе 26-то издание на тържествената церемония „Полицай на годината 2019“. На церемонията бяха връчени четири индивидуални и четири колективни награди, както и две поощрителни и две - за граждански принос. Част от отличените получиха и награди от Прокуратурата на Р България.

По време на церемонията бе организиран търг за детски рисунки, участвали в конкурса „Аз и Детското полицейско управление“. От изложените 100 творби бяха продадени 61, а събраните средства са 4190 лева. Те ще бъдат внесени по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.
Една от картините, продадени за благотворителност е на Мая Михайлова, ученичка в IV клас на НУ „Васил Левски“ в Габрово, която спечели трета награда в конкурса.
Днес, началника на РУ Габрово – главен инспектор Любомир Стоев поднесе поощрителна награда за участие в националния конкурс, изпратена от директора на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски на Денислав Манев от същото училище.
Награда за отлично представяне в конкурса „Аз и Детското полицейско управление“. получи и Християна Пенчева от IVв клас на  СУ „Максим Райкович“, доброволец в Детско полицейско управление – Дряново.

 

Изображения

 18 декември 2019 | 15:48