МВР

ОД Габрово

 

03 януари 2020

Временни ограничения на движението в Габрово на Богоявление (6 -ти януари)

Областна дирекция на МВР – Габрово уведомява гражданите и гостите на града, че на 6 януари (Йордановден) в централната градска част ще бъдат въведени временни ограничения на движението на моторни превозни средства.

Във връзка с честването на Богоявление (Йордановден) и с оглед обезпечаване на необходимия ред и сигурност за участниците и зрителите на традиционното хвърляне на кръста във водите на река Янтра, на 6 януари за времето от 11:00 до 13:30 часа ще бъде наложено временно ограничение на движението на моторни превозни средства в района на  площад „Първи май“ и по моста „Игото“ в Габрово. В посочения часови диапазон движението през моста ще бъде изцяло спряно, а движението на моторни превозни средства от площад „Първи май“ към други части на града ще се осъществява през улиците „Първи май“ и „Софроний Врачански“. Движението по улица „Шипка“ ще бъде временно преустановено до приключване на мероприятието.

С цел недопускане на пътни и други инциденти, ръководството на ОДМВР – Габрово и сектор „Пътна полиция“, призовават участниците в движението да спазват стриктно въведените ограничения, да не нарушават обществения ред и да изпълняват указанията на полицейските служители!

Пожелаваме на всички весел празник и здраве на именниците и на техните семейства!

Изображения

 03 януари 2020 | 17:12