МВР

ОД Добрич

 

18 декември 2017

Двама задържани във връзка с възникнало сбиване в град Добрич

На 17 декември, около 00:35 часа е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина от ресторантски комплекс, находящ се в градски парк „Свети Георги” в град Добрич. На място е установено, че в възникнал спор между клиенти и персонала на заведението, което прераства в сбиване. При намесата на полицейските служители, единия от тях е ударен в областта на лицето от криминално проявения М.Г. (38 г.) от град Варна. Същия е задържан за 24 часа. Уведомена РП Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
На 17 декември, около 03:50 часа, във връзка със възникналия инцидент в градски парк „Свети Георги” в град Добрич е задържан Т.В. (49 г.) от град Дряново,. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич.
Материалите по двата случая са предадени по компетентност и са образувани досъдебни производства по описа на Окръжен следствен отдел при ОП Добрич.
Със заповед на директора на ОД МВР Добрич е назначена вътрешна проверка във връзка със задържането на Т.В. от град Дряново.
Разпитани са свидетели и са иззети множество видеозаписи относно  двата инцидента.
 

 19 декември 2017 | 18:02