МВР

ОД Добрич

 

За контакт:

ОД на МВР - Добрич
ул. "Максим Горки" N:12
гр. Добрич
ПК 9300
телефон: 058/ 658 058 - централа

E-mail: [email protected]

Пресцентър на
ОД на МВР - Добрич
телефон: 058/ 658-558