МВР

ОД Бургас

 

Установена самоличността на мъжа, чието тяло бе открито в землището на кв. «Долно Езерово»

19 ное 2019

В резултат на оперативно-издирвателните действия, предприети от полицейските служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас е установена самоличността на мъжа, чието тяло бе открито в землището на кв. «Долно Езерово» с огнестрелна рана в областта на гръдния кош – това е криминално проявен мъж от Бургас.

Към момента са задържани две лица, чиято съпричастност към извършеното деяние е в процес на изясняване. Предприети са множество процесуално-следствените действия, сред които : огледи, разпити, експертизи и др.

Работата по изясняване на детайлите по случая продължава, като действията по разследването активно се наблюдават от Окръжна прокуратура – Бургас.

Припомняме, че сигнала за открития труп бе получен около 18.00 ч. на 18.11.т.г. във Второ Районно управление – Бургас. Районът своевременно бе отцепен. Служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Базовата научно-техническа лаборатория извършиха щателен оглед на местопроизшествието.

По случая е образувано досъдебно производство.

 19 ноември 2019 | 15:58