МВР

ОД Бургас

 

Информационен бюлетин 15.01.2020 г.

15 яну 2020

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

 

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС

 

ДИРЕКЦИЯ "ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

          

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба, едно друго криминално престъпление и едно ПТП. Образувани са три бързи полицейски производства. Разкрити са шест престъпления. 

 

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

Служители от Второ Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на два акумулаторни винтоверта заедно с куфарите и принадлежностите в тях / на общата стойност 844 лева/, осъществена на 30/31.12.м.г., чрез взломяване на входната врата на фургон на частна фирма, разположен в Северната промишлена зона до «СМК» - това е 33 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

 

ІІ. ПТП :

На 14.01.т.г. около 06.30 ч. на пътя Бургас – Карнобат, на около 1 км. преди разклона за с. Черноград, л.а. «Фолксваген Кади», с бургаска регистрация, управляван от 61 годишен мъж от айтоското село Зетьово / пътуващ от Айтос към Карнобат/, поради движение с несъобразена скорост блъска внезапно пресеклия пътното платно 81 годишен пешеходец от карнобатското село Соколово, който с фрактура на две ребра, фрактура на подколянната кост на двата крака, контузия на гръдния кош и вътрешни наранявания, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота.

 15 януари 2020 | 09:15