МВР

ОД Благоевград

 

17 декември 2019

С приз „Полицай на годината 2019 г.” министър Младен Маринов награди старши инспектор ИВАН ГЕРАКОВ - началник на група „Престъпления против собствеността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Благоевград

Индивидуален носител на приза „Полицай на годината 2019 г.” стана старши инспектор ИВАН ГЕРАКОВ - началник на група „Престъпления против собствеността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при  ОДМВР-Благоевград. Старши инспектор Гераков бе отличен за доказан професионализъм, проведени целенасочени и всеобхватни оперативно-издирвателни, оперативно-технически и агентурни мероприятия довели до разкриване и документирани на престъпната дейност на лица занимаващи се с разпространение на наркотични вещества, взломни кражби и касоразбивания, престъпления свързани с продажбата на акцизни стоки - гориво, трафик на хора с цел развратни действия. За полученото отличие  той бе поздравен и от старши комисар Николай Хаджиев – зам. директор на ГДНП и старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР-Благоевград.

Днешните награди за полицаите са логичен завършек на динамичната година, изпълнена с множество задачи, които винаги са свързани с високи очаквания към МВР.

Изображения

 09 март 2020 | 11:36