МВР

ОД Благоевград

 

08 септември 2017

В периода от 11 до 15 септември 2017 г. предстои традиционното провеждане на „Седмица на пожарната безопасност” и честването на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР – 14 септември


 В периода от 11 до 15 септември 2017 г. предстои традиционното провеждане на  „Седмица на пожарната безопасност” и честването на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР – 14 септември. Mероприятията по повод „Седмица на пожарната безопасност”,  са планирани и са пряко насочени към повишаване културата и информираността на населението в областта на ПБЗН, издигане престижа на професията и доверието на хората и популяризиране на всички дейности, осъществявани от ГДПБЗН – МВР.

Във всички териториални звена на РДПБЗН – Благоевград се откриват временни приемни за граждани с открити телефони и ще се проведат дни на отворените врати. Повсеместно са предвидени демонстрации на професионалните способности на пожарникарите и спасителите своевременно и адекватно да реагират и да се справят с последиците от пожари, природни и предизвикани от човека бедствия.

Във връзка с организирането и провеждането на традиционната  „Седмица на пожарната безопасност” и честването на Професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР – 14ти септември, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и териториални звена на дирекцията в област Благоевград предвиждат следното:

 

Планираните мероприятия по градове може да видите ТУК

 

 21 септември 2017 | 11:29