МВР

Академия на МВР

 

04 юли 2019

Честит професионален празник на служителите на Министерството на вътрешните работи!

В навечерието на професионалния празник на Министерството на вътрешните работи - 5 юли, ректорът на Академията на МВР старши комисар доц. д-р  Неделчо Стойчев поднесе поздрав към служителите. Тази година отбелязваме 140 години от създаването на министерството – време, през което то успя да се докаже като стожер на държавността и просперитета на нашата държава. Академията на МВР е емблема за министерството, затова всички ние трябва да служим с чувство на дълг и отговорност и достойно да изпълняваме своята мисия да подготвяме качествени и мотивирани кадри за системата за сигурност!

Ректорът прочете поздравителни адреси от името на министъра на вътрешните работи г-н Младен Маринов и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов до служителите. Заместник-ректорът на АМВР комисар доц. д-р инж. Валентин Чочев прочете заповеди  за награждаване на служители от Академията по случай професионалния празник.

Уважаеми колеги,

Заповядайте на тържественото честване на празника на Министерството на вътрешните работи, което ще се състои на 5 юли от 10,00 ч. пред Паметника на Незнайния воин!

Изображения

 04 юли 2019 | 16:19