МВР

Академия на МВР

 

03 октомври 2019

Церемония по подписване на Декларация за сътрудничество с Днепропетровския държавен университет за вътрешните работи на Украйна

На 03.10.2019 г. се подписа Декларация за сътрудничество между Академията на МВР и Днепропетровския държавен университет за вътрешните работи на Украйна. Документът се подписа от ректорите на двата университета - старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев за Академията на МВР и полицейски полковник Андрий Фоменко за Днепропетровския държавен университет за вътрешните работи. С декларацията се изразява желанието на двата университета да установят сътрудничество при изпълнение на проекти в областта на обмена на служители; сътрудничество в областта на подобряване на процеса на преподаване, както и развитие на методологията за обучение.
Ректорът г-н Андрий Фоменко заедно със зам.-ректора на Днепропетровския държавен университет за вътрешните работи г-н Олександър Сидоров бяха на посещение в страната ни в периода 02-05.10.2019 г., в рамките на което взеха участие и в Юбилейната международна научна конференция, организирана от АМВР по повод 50 години висше образование в АМВР, 03-04.10.2019 г.

Изображения

 10 октомври 2019 | 08:47