МВР

Академия на МВР

 

09 януари 2019

Представителния духов оркестър при Академия на МВР за участие в церемония по дипломиране на випускниците от Полицейската академия на Дубай.

За първи път беше командирован в Дубай, Обединени арабски емирства Представителният духов оркестър при Академия на МВР за участие в  церемония по дипломиране на випускниците от Полицейската академия на Дубай.

В церемонията участваха духови оркестри от Казахстан, Кувейт, Австралия, Италия, Южна Корея, Сърбия, Испания, Тайланд, Армения, Дубай, Бахрейн, Йордания.

Част от програмата включваше съвместно участие със сръбския оркестър в центъра на Дубай. На концерта оркестърът свири популярна музика, джаз и български хора.

В деня на церемонията по дипломиране на випускниците от Полицейската академия на Дубай \08.01.2019 г\, се дипломираха повече от 1000 курсанти, които пяха химна на Дубай. След това всеки един от избраните оркестри дефилира с марш. Представителният оркестър при Академия на МВР изсвири марша „Спортна победа“.

Диригентът на Представителния оркестър при Академия на МВР г-н Александър Иванов проведе работна среща с диригентите на оркестрите от Италия, Дубай, Казахстан, Армения.

Изображения

 16 януари 2019 | 15:27