МВР

Академия на МВР

 

27 октомври 2017

Tържествено връчване на дипломите на курсантите от Випуск 2017

Днес, 27.01.2017 г в Академията на Министерството на вътрешните работи тържествено бяха връчени дипломите на курсантите от Випуск 2017.

Тържеството започна с преглед на почетния караул и издигане на националния флаг на Република България.

На церемонията присъстваха заместник-министрите на вътрешните работи г-н Милко Бернер, г-н Красимир Ципов, г-н Стефан Балабанов, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, ректорът на Академията старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев, директори на дирекции и служби в министерството.

Гостите прочетоха тържествени слова и пожелаха на випускниците здраве, успехи и сила да изпълняват достойно служебните си задължения.

От името на курсантите от Випуск 2017 благодарствено слово прочете курсантТанев.

Бяха прочетени заповеди  за награждаване на курсантите: Ивелина Михайлова, Диана Василева, Траяна Димитрова, Тодор Тошев, Изабела Панайотова, Симона Караманолова и Димитър Желев, завършили 4-годишния курс на обучение с отличен успех.

На първенеца на випуска курсант Александър Танев бе връчена и традиционната ежегодна награда на фондация „проф. Стефан Стойчев“ за постиженията му по време на обучението в Академията на МВР и постигнатия отличен успех.

Новоназначените държавни служители от системата на МВР положиха клетва по Етичния кодекс.

Изображения

 27 октомври 2017 | 15:20