МВР

Академия на МВР

 

09 юни 2017

Церемония по полагане на клетва на стажанти от ЦСПП-Пазарджик

173-ма стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик към Академията на МВР положиха тържествена клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на държавните служители в МВР.
Церемонията се проведе на 09.06.2017 г. На нея присъстваха заместник-министърът на вътрешните работи г-н Стефан Балабанов, главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов, ректорът на АМВР ст. комисар доц. д-р Неделчо Стойчев, директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Иво Иванов, директорът на ОДМВР - Пазарджик ст. комисар Йордан Рогачев, заместник-директора на Д"Жандармерия" - комисар Михаил Златанов, директорът на ЦСПП – Пазарджик комисар Стоян Зайков, директорът на РДПБЗН комисар Иван Панайотов, г-н Стефан Мирев – областен управител на пазарджишка област, г-н Петър Петров – заместник-кмет на община Пазарджик и роднини на стажантите. С полагането на тържествената клетва приключва първоначалното професионално обучението на стажантите в пазарджишкия полицейски център. Тук те са придобили знания в областта на общата и специализираната полицейска подготовка, националното и международното законодателство. От днес те се присъединяват в редиците на СДВР и ОДМВР в страната, където ще приложат на практика придобитите знания и умения.
В обръщението си към стажантите главният секретар на МВР – гл. комисар Младен Маринов акцентира, че добрата и професионална екипна работа допълнително ще обезпечи състава във връзка с предстоящото европейско председателство на страната ни.
Ректорът на Академията на МВР - старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев, поздрави лично отличниците на випуска, а за здраве и благоденствие на всички присъстващи бе отслужен водосвет.

Изображения

 25 юни 2017 | 00:00