МВР

Академия на МВР

 

17 ноември 2017

Тържествена церемония на стажанти в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик

С тържествена церемония, проведена на 17.11.2017 г. в ЦСПП - Пазарджик, 110 стажанти от Дирекция „Жандармерия“ при Главна дирекция „Национална полиция“ положиха клетва за спазване на Етичния кодекс на държавните служители в МВР.

На събитието присъстваха заместник-министърът на вътрешните работи г-н Стефан Балабанов, ректорът на Академията на МВР старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев. Сред гостите бяха още директорът и заместник-директорът на Дирекция „Жандармерия“ при ГДНП старши комисар Красимир Добрев и комисар Михаил Златанов, заместник-директорът на ОДМВР Пазарджик комисар Ивайло Тимчев, ръководни служители от ЗЖУ - Пловдив, Плевен и Кърджали, заместник-областните управители на област Пазарджик.

Отличниците бяха наградени от ректора на Академията на МВР старши комисар д-р Неделчо Стойчев и директора на Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик - комисар Стоян Зайков.

С клетвата приключва първоначалната професионална подготовка на стажантите от Дирекция „Жандармерия“, които ще се върнат като пълноправни полицаи в зоналните жандармерийски управления. След кратък период на въвеждане в работата те ще изпълняват на терен в пълен обем функциите, вменени им от закона.

Водосвет за здраве на всички присъстващи отслужи епископ Яков - втори викарен епископ на Пловдивския митрополит, заедно със свещеници от епархията.

Изображения

 17 ноември 2017 | 16:43