МВР

Академия на МВР

 

04 декември 2018

Коледно тържество за децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители на Министерството на вътрешните работи

Академията на МВР бе домакин на коледното тържество, организирано за децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители на министерството. Тази проява е част от Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата, която се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи за 15-та поредна година. Събитието уважиха членове на политическото и професионалното ръководство на министерството, служители и други гости, а много медии се включиха в отразяването му.

Участници в тържеството бяха Орлин Павлов, Искрен Тончев – Искрата и Тита, които с песни и завладяващо присъствие допринесоха за доброто настроение на гостите.

Кампанията е жива и става все по-мащабна, сподели министър Младен Маринов в своето слово. Той се обърна развълнуван към децата на служителите с думите, че всички ние ценим високо подвига на техните близки. „Те се жертваха, но останаха живи в нашата памет“. Посочвайки препълнената с курсанти зала, министърът подчерта, че примерът на нашите колеги е особено важен за обучаващите се и ги мотивира да продължават напред, да служат отговорно и да гарантират сигурността на обществото ни.

Министър Маринов благодари на служителите на МВР, които даряват средства, на партньорите, които осигуряват подаръци за децата, на медиите, които разпространяват клипа, посветен на благотворителната кампания. Участието на всички допринася за популяризирането на инициативата и постигането на благородната ѝ кауза.

От името на партньорите на кампанията г-н Тодор Белчев – председател на Съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, изрази удовлетвореност и гордост от възможността да бъдат дарители в подкрепа на децата на загиналите и пострадали наши колеги. Министър Маринов и г-н Белчев поднесоха подаръците на 94 деца, с което ги зарадваха за предстоящите празници.

Бъдете благодетели, да подкрепим нашите деца!

Изображения

 04 декември 2018 | 15:48